H Eναλλακτική Επιστήμη

Στην σελίδα αυτή θα παρουσιάζουμε ότι εναλλακτικό και ανατρεπτικό υπάρχει στον χώρο της Επιστήμης και το οποίο "παραβιάζει" κάθε τι "συμβατικό" και θα εντρυφήσουμε στην σχέση πνεύματος-ύλης. Στην έννοια της ψυχοσωματικής ολότητας που μας αποκρύβουν τα κατεστημένα.

Γιατί τα κρύβουν;
Τι μπορεί να μας κρύβουν;
Θα σας απαντήσω: ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ναι μας κρύβουν τα πάντα. Εδώ και αιώνες χειραγωγούν τον άνθρωπο προσφεροντάς του «γνώσεις» σαβούρα μόνο και μόνο για να τον ελέγξουν, να τον καλουπώσουν μέσα στα δικά τους θέλω ώστε να είναι ελέγξιμός και εύκολα χειραγωγήσιμος. Έχουν δημιουργήσει την δική τους φυλή ανθρώπων με ταμπέλες, με καλούπια, με διπλώματα, με ιδανικά και στόχους υψηλούς! Έφτιαξαν ένα κοινωνικό ον που εξυπηρετεί τα συμφεροντά τους και κλείδωσαν απέξω τον Άνθρωπο. Και το τραγικό κλείδωσαν την ψυχή του σε ένα μπουντρούμι και απελευθέρωσαν το θηρίο του Εγώ και το ανέθρεψαν με μεγαλοπρέπεια. Και ορίστε τα αποτελέσματα σήμερα! Είδαμε την «κοινωνία» τους…
Μπαίνοντας στο εκπαιδευτικό σύστημα ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με την «γνώση». Ειδικά μέσα στα Πανεπιστήμια, που η «γνώση» γίνεται ακόμα πιο εξειδικευμένη και πιο τρανή εκεί είναι που τρίζουν τα θεμέλια της. Και εννοώ με αυτό ότι ο ευαίσθητος φοιτητής, ο ανήσυχος φοιτητής που θέλει να δει να ερευνήσει, που παρόλο το σύστημα σακατεύει ότι  ψίγματα κριτικής σκέψης υπάρχουν και που μπορεί ελάχιστα να σκεφτεί, βλέπει το ψέμα, βλέπει την συγκάλυψη και την υποκρισία των πνευματικών του ταγών. Και βεβαίως μιλάω για την συγκάλυψη και την αποσιώπηση όλων των πρωτοποριακών επιστημονικών ανακαλύψεων που έχουν ανακαλυφθεί εδώ και αιώνες από ανθρώπους οι οποίοι ήταν ανυπόταχτοι στο σύστημα, ανθρώπους που πέταξαν το Εγώ τους στο μπουντρούμι και ανέσυραν τον  Εαυτό τους από εκεί και αφιέρωσαν την ζωή τους για την Αλήθεια, για την Ανθρωπότητα. Γνώσεις και ανακαλύψεις που θα είχαν στείλει τον άνθρωπο στην άλλη άκρη του σύμπαντος και θα είχαν εξαλείψει μια για πάντα προβλήματα υγείας και επιβίωσης. Όλα αυτά προϋποθέτουν μια πνευματική ωριμότητα, μια εκπαίδευση στα αρχαίες γνώσεις και μια εσωτερική δουλειά πάνω στον Εαυτό μας. Προϋποθέτουν μια κοινωνία από άτομα όχι από μάζα ίδιων ατόμων που ελέγχονται αλλά ατόμων διαφορετικών που μπορούν να σκεφτούν, να δράσουν και να δημιουργήσουν.
Οδήγησαν μια ολόκληρη ανθρωπότητα στον υλισμό αγνοώντας και θάβοντας ότι πνευματικό υπάρχει σφετερίζοντας την αρχαία πνευματική γνώση για εκείνους και δημιουργώντας ανθρώπους-υποχείρια. Όντας φοιτητής βιολογίας και υποψήφιος επιστήμονας έχω να πω ότι όλη η επιστημονική κοινότητα ( το μεγαλύτερο μέρος της γιατί πάντα υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις) είναι υποχείριο και υπόδικη στην εκάστοτε πολιτική και οικονομική εξουσία. Η ερευνά μας κυμαίνεται σε περιοριστικές υλικές εξηγήσεις όταν η κβαντική φυσική έχει καταρρίψει κάθε έννοια λογικής και ορθολογισμού. Όταν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον άνθρωπο ως μια ψυχοσωματική ολότητα και όχι ως μια μάζα συμπυκνωμένης ύλης αλλά σαν ένα συμπυκνωμένο φώς με δονήσεις και συχνότητες. Όταν το ιατρικό κατεστημένο μας βομβαρδίζει με χημικά και καταστρέφει το σοφό μας ανοσοποιητικό και κάθε κύτταρο ουρλιάζει λέγοντας άφησε με να κάνω την δουλειά μου να καθαρίσω το σώμα όπως σοφά η φύση με προγραμμάτισε, γελοιοποιώντας κάθε ιδέα που λέει ότι κάθε κύτταρο μας είναι μια σκεπτόμενη οντότητα που φέρει μια δική του ιδιοσυχνότητα και κάθε ασθένεια είναι μια ανισορροπία του ψυχολογικού μας σώματος. Μπορούμε να παραθέσουμε πολλά, όμως ο κύριος προβληματισμός είναι ότι η επιστήμη, η γνώση τους είναι μια μάσκα για να μας φλομώσουν με άγνοια. Ιδρύουν μια επιστήμη για να καλύψουν την αρχαία γνώση, την γνώση των αλχημιστών, των πυθαγόρειων και άλλων μεγάλων σχολών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο σημερινός επιστήμονας μπορεί να είναι υλιστής. Ο επιστήμονας πρέπει να είναι από όλα Άνθρωπος, μια ψυχοσωματική ολότητα και αυτό να αντικατοπτρίζεται στους συνανθρώπους του. Να είναι το παράδειγμα εσωτερικής δουλειάς, να είναι ένας πραγματικός αλχημιστής που δουλεύει για το καλό της ανθρωπότητας και όχι ένας έμπορας ανθρώπινων ψυχών. Γι ‘αυτό κρύβουν την γνώση, κρύβουν τον Άνθρωπο ώστε να μην δημιουργηθεί εκείνος ο άνθρωπος-αλχημιστής του εαυτού του. Γιατί τότε θα καταρρεύσουν τα σχέδια τους, ο έλεγχος τους και η απληστία τους για εξουσία. Γι’αυτό αμφισβητείστε την κατεστημένη γνώση, την άγνοια που μας θέλουν να είμαστε και ερευνήστε και αναρωτηθείτε γιατί πολεμάνε καθετί που έχει πνευματικές διαστάσεις σε μια επιστημονική έρευνα και όχι μόνο… καιρός να αφυπνίσουμε την διαισθησή μας… είναι μια φωνή που σου λέει προχώρα, ακολούθησε τον δρόμο σου και μην ανησυχείς το ποτάμι καταλήγει στον ωκεανό…Bιοσυντονισμός: τα μαγνητικά πεδία της ζωής...

Όσο κι αν η "κλασική, σχολική" ιατρική αντιμάχεται και απαξιώνει τις ενεργειακές θεραπείες, τόσο η ίδια η επιστήμη της θεραπείας αναπτύσσεται... Η αλήθεια είναι πως οι ενεργειακές θεραπευτικές μέθοδοι είναι πολλές και ποικίλες, όμως η βασικές τους αρχές είναι ίδιες. Πρόκειται για "αλλαγή του συντονισμού της δόνησης της ενέργειας του πάσχοντα. Καθώς συντονίζεται δηλαδή με συχνότητες και δονήσεις υγείας θεραπεύεται... Αυτό μπορεί να συμβεί είτε με απλές μεθόδους, δίχως την παρεμβολή μηχανημάτων, όπως το Ρεϊκι, η κρυσταλλοθεραπεία, το κβαντικό άγγιγμα, το βελονισμό κτλ ή και με δεκάδες   ηλεκτρικές συσκευές που αναπτύχθηκαν πάνω σε αυτή τη γνώση τις τελευταίες δεκαετίες -ίσως για να υποστηρίξουν μια γέφυρα κατανόησης από το υλιστικό-μηχανιστικό μοντέλο ιατρικής που επικρατούσε προς τη βαθύτερη κατανόηση της υγείας...

Στο παρακάτω κείμενο έχουμε μια σύντομη παρουσίαση της βάσης του βιοσυντονισμού και μιας τέτοιας συσκευής...

Σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική, τα κύτταρα κάθε ζώσας ύλης ανταλλάσουν συνεχώς πληροφορίες με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων δημιουργώντας ένα μοναδικό μαγνητικό πεδίο.

Όλες οι χημικές διεργασίες και μεταβολές στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και στα ζώα, ρυθμίζονται ανάλογα με το είδος της πληροφορίας που ανταλλάσσεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Οι διάφορες διαταραχές εκδηλώνονται αρχικά σε αυτό το άυλο σώμα, σαν μια παρεμβολή, ένα αποσυντονισμό στο ενεργειακό υπόστρωμα. Αυτός ο αποσυντονισμός συμβαίνει πολύ πριν οι διαταραγμένες συχνότητες εμφανιστούν σαν παθολογικές οντότητες στο σωματικό επίπεδο.

Αν βάλουμε σε εφαρμογή την πιο πάνω θεωρία ο Βιοσυντονισμός θα αποτελέσει την ασπίδα για την ανάπτυξη όλων των διαταραχών. Οι διαταραγμένες συχνότητες μπορούν να ανιχνευτούν και να μετρηθούν με ειδικές συσκευές Βιοσυντονισμού που την ίδια στιγμή εξουδετερώνουν τις βλαβερές συχνότητες, στέλνοντας τις κατάλληλες ταλαντώσεις που βρέθηκαν, επαναφέροντας έτσι την ισορροπία.

Όταν σε ένα οργανισμό διαταραχτεί η δικιά του αρμονική ταλάντωση γίνεται επιρρεπής σε παθογόνους οργανισμούς. Είναι ακριβώς όπως όταν συντονίζουμε ένα ραδιόφωνο ή άλλο δέκτη στην κατάλληλη συχνότητα. Οι συσκευές Βιοσυντονισμού χρησιμοποιούν τις συχνότητες διαφόρων ουσιών που συχνά μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό στέλνοντας την ανάλογη πληροφορία στο σώμα και λαμβάνοντας την ανάλογη απάντηση. Είναι λοιπόν ένα είδος επικοινωνίας σε ενεργειακό επίπεδο. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα να ελεγχτούν κατά πόσο αυτές οι ουσίες είναι βλαβερές ή όχι για τον άνθρωπο. Ανάλογα τη συσκευή, μπορούν να ανιχνευτούν ταλαντώσεις από δυσανεξίες τροφίμων, βιταμινών ή ιχνοστοιχείων.

Εκτός από τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, οι ερευνητές μπορούν να ανιχνεύσουν ταλαντώσεις παθογόνων οργανισμών, τοξικές ουσίες και μέταλλα καθώς και αλλεργιογόνες ουσίες. Στη διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου, το σώμα μας ανταποκρίνεται άμεσα στις υγιείς συχνότητες που λαμβάνει, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης και αυτοθεραπείας. Επίσης, σε υγιή άτομα βοηθά στη διατήρηση της ομοιόστασης ενισχύοντας και δυναμώνοντας την ικανότητα και τους μηχανισμούς του σώματος για αυτοΐαση.

Το e-Lybra®, η πιο σύγχρονη συσκευή Βιοσυντονισμού στην Αγγλία, έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει βλαβερές αλλά και χρήσιμες ταλαντώσεις στο ενεργειακό σώμα όπως: χημικές ουσίες, αλλεργίες, βακτήρια, βαρέα μέταλλα, αμαλγάματα, τοξικά κατάλοιπα από τροφές ή έκθεση σε ακτινοβολία, δυσανεξίες, βιταμίνες, βότανα, ιχνοστοιχεία και 2.500 περίπου ομοιοπαθητικά σκευάσματα.

Επίσης, διαταραγμένες συχνότητες στο νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο όπως κατάθλιψη νοητική αδράνεια κ.ά.. Έχει μεγάλη εφαρμογή σε περιπτώσεις εξαρτήσεων βουλιμίας και παχυσαρκίας. Παρασκευάζει ομοιοπαθητικά σκευάσματα με την πιο κατάλληλη και εξατομικευμένη πληροφορία. Έχει εφαρμογή σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Ο θεραπευτής από την πλευρά του έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τη δικιά του φόρμουλα που κρίνει κατάλληλη για την κάθε περίπτωση.
αναδημοσιευμένο κείμενο
από το φόρουμ της κοινότητας των συν-ειδητών συν-δημιουργών
Creating Our Reality

 
Ακόμη και σε καθημερινό όμως επίπεδο πλέουμε εντός μιας θάλασσας ενεργειών με τις οποίες συντονιζόμαστε και ανταλάσσουμε βιο-ενέργεια. Επίσης τα συναισθήματα μας αποτελούν μια τέτοια μορφή συντονισμού με συγκεκριμένες ποιότητες δόνησης. Έτσι γίνεται κατανοητό πως όταν συντονιζόμαστε με την αγάπη και την ειρήνη έχουμε μια εντελώς διαφορετική ποιότητα ενέργειας και υγείας από ότι όταν η βιοενέργεια μας συντονίζεται με το άγχος, το φόβο ή την απελπισία...

 αναδημοσιεύω από το   blog:http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_30.html